torsdag 18 augusti 2011

"Jultag"

Hej!
På måndag börjar skolan igen med alla läxor och prov, men ska försöka blogga så mycket jag bara kan. Det är både tråkigt och roligt på samma gång. Det är ju roligt att träffa alla kompisar men tråkigt att plugga inför prov och läxförhör.

Jag har börjat lite smått och gått med julkort eftersom jag inte hann göra så många i tid förra året, och här är en tag som jag tänkte visa för er idag;)

Jag är med i en utmaning hos svenskscrapbooking med den är tagen;) kika gärna in en sväng!http://www.svenskscrapbooking.se/galleri/displayimage.php?album=1350&pid=20546#top_display_media

Tagen är 14x8 cm jag har chalkat alla kanter med walnut stain. Jag har andvänt mig av ett underbart papper från Maja design.


Jag har också satt dit ett natursnöre om man vill hänga den på en flaska vin, paket m.m. Vid hålet har jag också ett litet sött hjärta.


Här har jag blommor;) de flesta kommer ifrån Magnolia, jag har målat blommorna med vit färg så att det blir lite mer vintage;) Jag har också en liten julstrumpa som jag har gjort av kartong och lite notpapper

Motivet är från arkivet som jag har embossat med vit. Bakom motivet har jag en rund kaksarvett och ett vitt spets band;)

lämna gärna en komentar det uppskatas verkligen

kram linnea

lördag 13 augusti 2011

"Korg"

Hej!!!
har kommit hem från tio underbara dagar i Italien. Ganska fint väder men mulet. Jag fångades av naturen och bergen, inte för att jag är en sådan jätte natur älskare men där var de läckert:)
Har gjort en korg, jag har ritat mallen själv faktiskt. Jag stansat ganska mycket på den och därför är jag med i en utmanig på svenskscrpbooking med temat stansat.
kika in här!;) http://www.svenskscrapbooking.se/galleri/displayimage.php?album=1351&pid=20510#top_display_media