torsdag 18 augusti 2011

"Jultag"

Hej!
På måndag börjar skolan igen med alla läxor och prov, men ska försöka blogga så mycket jag bara kan. Det är både tråkigt och roligt på samma gång. Det är ju roligt att träffa alla kompisar men tråkigt att plugga inför prov och läxförhör.

Jag har börjat lite smått och gått med julkort eftersom jag inte hann göra så många i tid förra året, och här är en tag som jag tänkte visa för er idag;)

Jag är med i en utmaning hos svenskscrapbooking med den är tagen;) kika gärna in en sväng!http://www.svenskscrapbooking.se/galleri/displayimage.php?album=1350&pid=20546#top_display_media

Tagen är 14x8 cm jag har chalkat alla kanter med walnut stain. Jag har andvänt mig av ett underbart papper från Maja design.


Jag har också satt dit ett natursnöre om man vill hänga den på en flaska vin, paket m.m. Vid hålet har jag också ett litet sött hjärta.


Här har jag blommor;) de flesta kommer ifrån Magnolia, jag har målat blommorna med vit färg så att det blir lite mer vintage;) Jag har också en liten julstrumpa som jag har gjort av kartong och lite notpapper

Motivet är från arkivet som jag har embossat med vit. Bakom motivet har jag en rund kaksarvett och ett vitt spets band;)

lämna gärna en komentar det uppskatas verkligen

kram linnea

1 kommentar:

  1. Hej vilken fantastisk jultag du har gjort fast det fortfarande va sommar. Hur hittar du inspirationen?

    SvaraRadera

Tack så jättemycket! att du tog dig tid att kommentera hos mig:)
Det betyder obeskrivligt mycket.
kram Linnea